• Niciun produs în coș.

Politica datelor personale

                   Prelucrarea datelor cu caracter personal

Informatii generale

Nail Art Studio by Jojo se angajeaza cu protecția datelor cu caracter personal, prin asigurarea tuturor resurselor disponibile pentru a prelucra si gestiona datele Dvs. Conform Regulamentului (UE) 2016/679, “Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR, si alte regulamente aplicabile in Romania. Prin acest document vrem sa va prezentam intr-un mod transparent, modul prin care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele cu caracter personal ale Dvs. atunci cand utilizati site-ul nostru si produsele diponibile.

Ne rezervăm dreptul de actualiza și modifica periodic această politică, pentru a reflecta modificarile aduse de regulmentul (GDPR) al UE cat si cel aplicabil pe teritoriul Romaniei. In cazul modificarilor aduse acestui document, vom afisa pe site versiunea si data modificarii, intrucat va rugam sa verificati continutul acestui document periodic.

Cine suntem

Site-ul Jojo Nails art and Academy este proprietate a Nail Art Studio by Jojo S.R.L, cu sediul in Medias, Strada Bastionului, NR 5, Sibiu, Romania, si se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea datelor.

 

Adresa site-ului nostru web este: https://www.cursuri.jojonails.ro

Aveti următoarele drepturi privind datele cu caracter personal furnizate:

– dreptul la informare și acces;
– dreptul de intervenție asupra datelor;
– dreptul la rectificare;
– dreptul la ștergerea datelor;
– dreptul la restricționarea prelucrării;
– dreptul la portabilitatea datelor;

 

Drepturile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate.

– dreptul de opoziție și procesul decizitional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri;
– dreptul de a depune o plângere în făța autorită̆țîi de supraveghere ANSPDCP – Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
În cazul regulamentului cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele cu caracter personal. Asadar suntem deschiși să ne oferiti opiniile Dvs. și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie legat de prelucrarea datelor Dvs. si vă încurajăm să contactați responsabilul cu protectia datelor, la adresa e-mail jojo@jojonails.ro , Tel: +40 746 388 103 sau curier/poștă la adresa “Medias, Strada Bastionului, NR 5, Sibiu, Romania” – mentionand: în atenția responsabilului cu protectia datelor.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm

Jojo Nails va păstra informațiile dvs. personale atât timp cât este necesar pentru scopurile prevăzute în această Politică de confidențialitate. Vom păstra și folosi informațiile dvs. în măsura necesară pentru a respecta obligațiile noastre legale, vom rezolva litigiile și vom aplica politicile noastre.
În general, colectăm date cu caracter personal direct de la dumneavoastră prin interactiunea cu site-ul nostru, cu scopul de a va oferi toate functionalitatile site-ului si serviciilor accesate. Tipuri de date colectate:

 

  • Când vă creați un cont Jojo Nails, ne transmiteți: Nume și Prenume, Adresa email, Numar telefon si note aditionale in functie de preferinte.
  • În cadrul paginii de acces a contului personal (Contul meu) de pe site-ul Cursuri Jojo Nails Art and Academy, aveți posibilitatea să editați informații suplimentare, precum: Nume și Prenume, Adresa email, Numar telefon.
  • Deasemenea oferim și posibilitatea de a vă înregistra pe site-ul Cursuri Jojo Nails Art and Academy prin contul Dvs. Facebook sau Google. Dacă alegeți una din aceste variante, veți fi direcționat/ă  către una din paginile Facebook sau Google de logare, unde veți fii informat/ă legat de datele folosite pentru crearea contului Cursuri Jojo Nails Art and Academy si unde este necesar sa acceptati ca furnizorii sa ne transmita: Nume și Prenume, Adresa email, Numar telefon si Poza profil.

Pentru a consulta politicile de confidențialitate Facebook sau Google, accesați următoarele link-uri:
https://www.facebook.com/about/privacy
https://policies.google.com/privacy

Norme specifice pentru copii

Site-ul Cursuri Jojo Nails Art and Academy se adresează persoanelor care au cel puţin 18 ani, astfel nu prelucrăm în mod voit date ale minorilor.
În cazul în care copiii dumneavoastră vor să utilizeze servicii on-line accesand site-ul nostru, de regulă ei vor avea nevoie de aprobarea dumneavoastră, ca părinte sau tutore legal, întrucât aceste servicii utilizează datele personale ale copiilor. De îndată ce ajunge la vârsta de 18 ani (în unele țări din UE limita este chiar de 16 ani), copilul nu va mai avea nevoie de consimțământul parental.

Politica de confidențialitate doar pentru mediul online

Politica noastră de confidențialitate se aplică numai activităților noastre online și este valabilă pentru vizitatorii site-ului nostru web cu privire la informațiile pe care le-au distribuit și / sau le colectează în Cursuri Jojo Nails Art and Academy. Această politică nu se aplică informațiilor colectate offline sau prin alte canale decât acest site web.
Consimţământ
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și sunteți de acord cu termenii acesteia.

Ultima actualizare 15 Aprilie 2020
Copyright @ 2016 - 2021 | Jojo Nails Art And Academy | Toate drepturile rezervate