• Niciun produs în coș.

Cursuri la clasa

Cursuri la clasa

Curs de baza manichiura

La finalizarea acestui curs, vei obtine o diploma autorizata de Stilist Protezist Unghii recunoscuta atat in tara, cat si in strainatate. Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Curs One Stroke – Incepatori

Tehnica „one stroke” NIVEL I, adica „dintr-o atingere”, presupune crearea efectului 3D prin folosirea concomitenta pe pensula a doua culori opuse. Materialele sunt create si prelucrate de salonul Jojo Nails Art & Academy.

Curs One Stroke – Avansat

Tehnica „one stroke”, adica „dintr-o atingere”, presupune crearea efectului 3D prin folosirea concomitenta pe pensula a doua culori opuse. Materialele sunt create si prelucrate de salonul Jojo Nails Art & Academy.

Curs efect Aquarell – Avansat

Acest curs este destinat atât cursantelor la încep de cariera cat si celor avansați. Aceasta pictura se deosebește de celelalte prin efectul delicat si fin, având acel aer de voal. Materialele sunt create si prelucrate de salonul Jojo Nails Art & Academy.

Curs efect Aquarell – Incepatori

Curs cu materiale video online! Acest curs este destinat atât cursantelor la început de cariera cât și celor avansate. Aceasta pictura se deosebește de celelalte prin efectul delicat și fin, având acel aer de voal. Cursul este Online cu materiale video.

Curs 3D Design

Acest design este unul mai deosebit din prisma atentiei deosebite a detaliilor cu care se prelucreaza acrylul dar totodata aduce un aer elegant, deosebit. Materialele sunt create si prelucrate de salonul Jojo Nails Art & Academy.
Copyright @ 2016 - 2021 | Jojo Nails Art And Academy | Toate drepturile rezervate